Montage

Een keuken plaatsen, wat kost het?

Montage
Lees hier alle mogelijkheden

Wat kost een keuken plaatsen?

Heb je jouw droomkeuken gevonden? Dan is het belangrijk dat deze perfect wordt gemonteerd. Je wilt immers graag dat alles op de juiste manier geïnstalleerd wordt en het eindresultaat precies is zoals verwacht. Veelgemaakte fouten wanneer de keuken zelf wordt gemonteerd zijn dat de leidingen of apparaten niet goed zijn aangesloten en de keukenkasten niet waterpas hangen.

Het is daarom verstandig om de keuken te laten monteren door een vakman. De kosten die hierbij komen kijken, hangen van een aantal factoren af. Zo dien je bijvoorbeeld rekening te houden met de grootte, opstelling en indeling van de keuken. Ook hangen de kosten voor een nieuwe keuken plaatsen af van het eventuele meerwerk. Denk aan het verleggen van leidingen en het demonteren van de oude keuken. Brugman licht deze factoren en de kosten voor je uit en geeft je een indicatie van de gemiddelde kosten voor een keuken plaatsen.

kosten

Een ruwe schatting of een precieze prijsopgave.

‘Wat kost het om een nieuwe keuken te plaatsen?’ is een veelgestelde vraag, waar geen direct antwoord op te geven is. De kosten voor het plaatsen van een keuken hangt uiteraard af van de grootte van de keuken. Een grote keuken heeft namelijk meer kastjes en een groter werkblad, waardoor het monteren langer duurt. Een kleine keuken heeft daarentegen vaak slimme oplossingen die lastiger zijn te monteren.

Wanneer we antwoord geven op de vraag ‘Wat kost een keuken plaatsen gemiddeld?’ geven we vaak een inschatting om minimaal uit te gaan van €250 per strekkende meter in de keuken. Echter is dit helemaal afhankelijk van jouw wensen. Kies je bijvoorbeeld voor veel inbouw- en maatwerk? Dan zal het plaatsen een stuk langer duren en zullen de kosten oplopen. Wil je een nauwkeurige inschatting hoeveel het plaatsen van jouw nieuwe keuken ongeveer zal gaan kosten? Maak dan een afspraak met een adviseur van Venegas keuken en badkamer. Onze adviseur zal aan de hand van de grootte van de keuken en jouw individuele wensen bepalen hoeveel de montagekosten ongeveer zullen bedragen.

Afspraak

Maak een afspraak!

Wil je nauwkeurig weten hoeveel het plaatsen van jouw keuken gaat kosten? Maak dan een afspraak met een van onze keukenadviseurs. Zij helpen je graag en voorzien je van een nauwkeurige schatting voor de kosten voor het plaatsen van jouw nieuwe keuken.

Venegas keuken en badkamer kan jou volledig voorzien in het plaatsen en monteren van jouw nieuwe keuken. In dit geval weet je zeker dat de montage vakkundig en in één dag gebeurt. Onze monteurs zijn namelijk opgeleid om efficiënt en zorgvuldig een keuken te installeren.